כניסה
למנויות
צרו קשר

סלט כרובית של חוה. חוויה איטלקית מעוררת חושים

לפעמים מספיק ביס אחד כדי להחזיר אותנו לרגע בחו"ל.
חוה בחרה לשחזר חויה של טעמים מהשראה שקיבלה בחופשה שלה באיטליה, איזה כיף לחזור עם השראה לארוחות מקדמות בריאות!
מתכון פשוט, רענן ומלא חיים, ממש כמו טוסקנה בצלחת ????

רכיבים:
ראש כרובית טרייה
בצל ירוק
פטרוזיליה
נענע
סלרי
מיץ לימון סחוט טרי
מלח ים, פלפל שחור גרוס
לא חובה אך ממליצה: כף חמוציות או חצי כפית סילאן טבעי

אופן ההכנה:
טוחנים 3/4 מהכרובית בפולסים קצרים במעבד מזון - עד שמתקבלים פירורים בגודל קוסקוס.
את הרבע הנותר מפרקים לפרחים קטנים וקולים בתנור על 200 מעלות עד הזהבה קלה.
קוצצים דק: בצל ירוק, פטרוזיליה, נענע וסלרי.
מערבבים בקערה את הכרובית הטרייה, הכרובית הקלויה, הירוקים והתיבול.
מוסיפים מיץ לימון, מלח, פלפל – וטועמים.

לשדרוג: כף חמוציות או מעט סילאן יאזנו את החמיצות ויתנו קיק מתוק בדיוק במידה.
הסלט הזה הוא בדיוק כמו זיכרון טוב – פשוט, טבעי, ומעלה חיוך.
תכיני לך קערה, תשבי רגע בשקט, ודמייני לרגע שאת באיטליה.

כיצד נתייחס?
חופשי בגדר ההגיון בזמן ארוחה או כפחמימה של הארוחה.

ערכים תזונתיים ל 100 גרם בסלט שכולל כף חמוציות וכפית סילאן:
קלוריות: 42 KCAL
חלבון: 1.6 גרם
פחמימות: 7.1 גרם
שומנים: 0.4 גרם
סיבים תזונתיים: 2.2 גרם

אם יש לך חברה שחזרה מאיטליה ומתגעגעת לטעמים של השוק המקומי - שלחי לה את המתכון הזה.
זה סלט שפותח לב, לא רק תיאבון 
ואם את מכירה מישהי שמחפשת רעיונות לארוחות קיץ קלילות, שלחי לה באהבה – בדיוק מה שצריך כדי לרענן את השבוע.
מתכון שאפשר לשלב בתפריט דיאטה לנשים שרוצות להנות מאוכל טעים.

שתפי אותנו כשאת מכינה נשמח לראות! תייגי אותנו ברשתות החברתיות ובואי נפיץ יחד את זה שהצלחה זה טעים!

 

להאמין. לפעול. להגשים.